Abentor Innovation finns för att göra det komplexa lätt och tillgängligt för alla

Vi såg en avsaknad av användbara system för individuell mätning på marknaden. Därför tog vi fram den första mätaren med egenskapen av att kunna mäta i realtid, vilket gav träffsäkra värden. Det blev starten för Abentor Innovation. Idag har vi 20 000 mätare ute hos våra kunder och över 10 miljarder insamlade mätdatauppgifter. Vi är innovation. Att tänka nytt finns i vårt DNA.

Om oss

Abentor Innovation finns för att göra det komplexa lätt och tillgängligt för alla. Med grundare av lång erfarenhet i fastighetsbranschen utvecklar vi egna innovationer efter de behov som finns på marknaden.

Innovation

Med utveckling av innovation på högsta nivå har vi nära samarbete med KTH där vi har pågående forskning. Egna innovationer kommer av förmågan att tänka nytt och annorlunda, men också förmågan att genomföra det på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.

Genom digitalisering och automatisering är vi stolta över att erbjuda lönsamhet för alla: smarta lösningar som resulterar i mindre administration, minskade driftskostnader och ökade fastighetsvärden.

Kontakta oss

Vi ser fram emot finnas med er hela vägen till er digitala och energieffektiva fastighet.

Genom att skicka detta formulär bekräftar jag att jag har läst och godkänt Integritetspolicyn

Vill du veta mer?

Vi ser fram emot finnas med er hela vägen till er digitala och energieffektiva fastighet.
Denna webbplatsen använder cookies